Over ons

Leuk dat je Together We Travel bezoekt, welkom! Op dit reisblog worden reisverhalen, ervaringen, tips & tricks bij elkaar gebracht van verschillende enthousiaste reisfanaten.

Together We Travel is opgezet door Joshua en Lotte. Joshua: ‘Na mijn studie Management Toerisme aan de NHTV leek het mij een logische stap om mijn andere passie, online marketing, te koppelen aan mijn reiservaringen en hier iets mee te doen.”

Lotte: ‘Omdat ik het leuk vond om te schrijven en anderen te helpen met het uitzoeken en boeken van reizen, zijn we dit reisblog begonnen.’

Naast het delen van onze reiservaringen zijn er dus ook vrienden van ons die meeschrijven over hun ervaringen over de gehele wereld. Wij vinden het leuk om niet alleen over onze eigen ervaringen te schrijven maar dit juist samen te doen met onze vrienden en ook onbekenden. Schrijf jij dus graag en kun je niet wachten om jouw reiservaringen of -tips te delen met anderen, stuur dan een mailtje naar info@togetherwetravel.nl. We horen graag van je!

Samenwerking

Natuurlijk staan we graag open voor samenwerkingen met andere blogs of bedrijven. ‘Together’ is namelijk het motto. Wij ontvangen uw vragen, opmerkingen of voorstellen graag via info@togetherwetravel.nl.